Blog

Zerif supports a custom frontpage

Drop in massage stockholm thai thai malmö

drop in massage stockholm thai thai malmö

23 aug Hej! Var ett tag sedan man skrev här. Var för en tid sedan i staden med goa gubbar. Besökte en trevlig liten salong i källarlokal, som har draperi mellan massageplatserna. Kom på drop in och 2 tjejer i års åldern kikar fram. Blir tilldelad ett "bås" och tar av mig allt utom kalsongerna. Strax efter kommer. City Thai Spa i Malmö erbjuder oljemassage, fotmassage, thaimassage och mycket mer. Vi bevarar de mångtusenåriga traditionerna från Thailand. Massage är viktigt för både kropp och själ. Det är en utmärkt behandlinsform och för att behandla muskelrelaterade sympton som lifegivenashape.eu huvudvärk och nackspärr. Med hjälp av massage blir dina spända muskler mjukare och blodcirkulationen ökar. Kom till oss för ny energi och en avslappnande stund! Vi hoppas att även Ni .

Videos

Kanya Traditional Thai lifegivenashape.eu

Drop in massage stockholm thai thai malmö -

Det började på det viset snart nog hade det övergått till ett BJ, varvid jag motesplatsen massage laholm mig ner till hennes trosgren, men där blev det stopp. Du kan välja mellan kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och ansiktsmassage. Sabbatsbergs ryggcentrum Thomas Hedlund, Cert. drop in massage stockholm thai thai malmö

Drop in massage stockholm thai thai malmö -

Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok, Thailand. Visa ämnen Hamster free porr eskorter norrköping inlägg. Anders Massage Anders Andersson. Det började på det viset snart nog hade det övergått till ett BJ, varvid jag sökte mig ner till hennes trosgren, men där blev det stopp. Och hoppas på tjejen som jag fick där vid ett tidigare besök. Vi vill passa på och hälsa er varmt välkomna till Samruai Thai massage i Stockholm Avbokning ska ske minst 24 timmar före bokad tid och vi ber er att stänga av iPhonen mobiltelefonen under er avkopplande friskvårdsbehandling hos oss.

0 thoughts on “Drop in massage stockholm thai thai malmö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *